Review: Ditverzinjeniet

Laatst heb ik een  pakketje mogen ontvangen van ditverzinjeniet, een leuke webshop die allemaal te gekke gadgets verkoopt! Ik mocht in totaal twee dingen testen, die ik jullie laat zien in deze blogpost. Enjoy!

Untitled

Ditverzinjeniet is een site die te gekke cadeau’s en gadgets verkoopt. Ze hebben echt de gekste dingen zoals een camera lens mok, mini stofzuigers, een banaanparaplu en nog veel meer. Ze verkopen echt werkelijk alles! Ook is het erg leuk om iemand een cadeau te geven uit deze webshop, 100% gegarandeerd dat diegene een uniek cadeau heeft.

Chupa Chups geurende sleutelcovers

Untitled

Soms kan ik wel een hele zak vol Chupa Chups lolly’s verslinden, dus moest ik deze sleutelcovers echt hebben. Ik was vooral erg nieuwsgierig naar deze sleutelcovers, omdat ze beweren op de site dat deze covers naar Chupa Chups lolly’s ruiken! Toen ik de sleutelcovers uit de verpakking haalde, was er een inderdaad een heersende geur aanwezig die werkelijk naar de lolly’s rook. Na een paar uurtjes was de geur nog steeds aanwezig, maar dan minder erg. De covers hebben inderdaad een geur, helaas kan ik niet zeggen dat dit een Chupa Chups geur heeft. Verder ben ik wel positief te spreken over de covers, ze fleuren je hele sleutelbos op! Ik heb al veel leuke reacties gekregen op de sleutelcovers.

Fizz Glow in the dark oordopjes

Untitled

Ik vind glow in the dark spulletjes erg gaaf! Dat is ook één van de redenen waarom ik deze glow in the dark oordopjes heb uitgezocht. Toen ze binnenkwamen, heb ik ze meteen een uurtje in het zonlicht gelegd. Daarna waren ze klaar voor gebruik en heb ik ze getest in het donker. Het glow in the dark effect ziet er super gaaf uit! Ook heb ik de oordopjes getest qua geluid. Voor de prijs van deze oordopjes vind ik het wel een redelijk geluid.

Ik ben goed te spreken over ditverzinjeniet. Ik vind het een toffe webshop met super leuke gadgets! Ook vind ik de levering super, na een dag was het pakketje al binnen. De site van ditverzinjeniet is zeker een bezoekje waard!

Naamloos scan

Advertenties

13 gedachtes over “Review: Ditverzinjeniet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s