Pilaten Pore Strip & Lip membrane

Mee-eters, puistjes en droge lippen. We hebben er helaas allemaal wel eens last van! Gelukkig bestaan er maskertjes die dit probleem kunnen verhelpen. In deze blogpost test ik de maskertjes van Pilaten, veel celebrities zweren bij deze maskertjes.

Afbeelding van Anke Jensma

Pilaten.nl is een webshop die producten van het bekende Chinese merk Pilaten verkoopt. Het merk Pilaten is bekend vanwege het zwarte peel-off masker, die geschikt is voor het verwijderen van de mee-eters. Ook zijn puistjes en oneffenheden goed te verwijderen met het masker!

Afbeelding van Anke Jensma

De verpakkingen alleen al vind ik er super leuk uitzien! De verpakkingen van de pore strips zijn geheel in het zwart met Chinese tekens er op, wat een strakke uitstraling geeft. De verpakking van het lip membrane is daartegen veel speelser, dit komt mede door de roze kleur en het poppetje dat op de verpakking pronkt. Ook zat er in het pakketje ook nog een mooie witte kwast met roze-witte haartjes, die reuze handig is bij het aanbrengen van het masker!

Afbeelding van Anke Jensma

Het aanbrengen van de pore strip gaat dus erg gemakkelijk met de kwast. Het is ook mogelijk om het masker met je vingers aan te brengen! Met één maskertje heb je genoeg om je hele gezicht te bedekken met de zwarte substantie. Het masker trekt in zo’n 20 minuten in en daarna is het tijd om het masker van je gezicht af te trekken.

Afbeelding van Anke Jensma

Het masker verwijderen was wel wat pijnlijker dan ik had verwacht. Ik heb veel donshaartjes, vooral bij mijn lippen! De donshaartjes trok ik allemaal mee tijdens het verwijderen van het masker, wat een pijnlijk gevoel gaf. Verder was het masker makkelijk te verwijderen van mijn huid! De restjes die overbleven heb ik verwijderd met behulp van warm water. Mijn huid was na de tijd wel een beetje rood, maar de roodheid verdween gelukkig na een uurtje wel weer. Ik merkte wel dat mijn gezicht lekker zacht was na het aanbrengen en verwijderen van het masker.

Afbeelding van Anke Jensma

Na het masker was het tijd voor de lip membrane! Ik haalde het masker uit de verpakking en deed hem op mijn lippen.  Het masker moest ik 20 minuten op mijn lippen houden. Na de tijd waren mijn lippen helemaal velletjes vrij en mijn lippen glansden helemaal doordat het masker jelly is en Aloë vera bevat! Voor een optimaal resultaat is het handig om het masker de eerste week dagelijks te gebruiken en daarna 2-3 keer per week.

Kortom; ik ben heel erg tevreden over deze producten van Pilaten! Ik weet zeker dat ik nog wel eens vaker dingen ga bestellen op de site. De producten hebben echt resultaat gehad voor mijn huid en lippen. Ook ben ik erg tevreden over de levering van de site; het pakketje was na een dag al binnen.

Naamloos scan

 

Advertenties

12 gedachtes over “Pilaten Pore Strip & Lip membrane

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s