Ooglook

Eindelijk is het moment aangebroken; ik maak voor het eerst op mijn blog een ooglook! Een blauwe ooglook nog wel. De kleur die staat voor sprookjes, de hemel en intuïtie. Zo kan ik deze ooglook ook wel een beetje omschrijven! De ooglook heb ik gemaakt met producten uit de webshop van BBcreamshop.

Afbeelding van Anke Jensma

BBcreamshop verkoopt veel make-up van verschillende aziatische merken, zoals Lioele, Etude House en Missha. Naast make-up zitten er ook haar producten en andere verzorgingsproducten in het assortiment. Wanneer je op de webshop dingen besteld, krijg je het de volgende dag al meteen in huis. Een groot pluspunt!

Afbeelding van Anke Jensma

♥  Lioele Auto Eyebrow 01 Natural Brown – €7,25

♥ Lioele Bubi Bubi mascara Georgeos Black – €5,95

♥ Missha Professional Eyelash Curler – €6,85

♥ Lioele Dollish Triple Eye Shadow 03. Blue Navy – €9,95

Afbeelding van Anke Jensma

De donkerblauwe kleur heb ik aangebracht op het bewegend ooglid, de lichtblauwe kleur in de binnenste ooghoek en in de arcadeboog. De witte kleur zie je terug op het wenkbrauwbot. Om het geheel af te maken, heb ik eerst mijn wimpers gekruld met de Missha Professional Eyelash Curler en vervolgens heb ik nog mascara aangebracht met de Bubi Bubi mascara. Als laatste heb ik mijn wenkbrauwen bijgetekend met de Auto Eyebrow 01 Natural Brown.

Het geheel zorgt voor een mooie, koele ooglook. Leuk om te dragen voor een feestje; voor overdag is het misschien een beetje te donker. Als je deze ooglook naar school wil dragen, kun je de donkerblauwe kleur weglaten.

Naamloos scan

Advertenties

21 gedachtes over “Ooglook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s