Verwarmde knuffelboots Radbag

Over minder dan een week is het alweer Valentijnsdag! De dag waarbij je je lover flink kunt verwennen met cadeautjes en knuffels. Over knuffels gesproken… laatst ontving ik een pakketje van Radbag met verwarmde knuffelboots die ideaal zijn om te geven aan een workaholic voor V-day! Even iets anders dan die cliché Valentijnsdag cadeau’s. Lees snel verder wat ik van de knuffelboots vind!

Afbeelding van Anke Jensma

Radbag is een site die allemaal coole en unieke gadgets verkoopt voor hem én haar. Ook voor Valentijnsdag hebben ze de leukste cadeau’s in petto! Chocolaatjes of bloemen voor Valentijnsdag wordt ook maar vervelen; bij Radbag vind je originele cadeau’s voor Valentijn zoals een katten spaarpot, eenhoorn sloffen, gepersonaliseerde posters en nog veel meer. Als je crush daar niet blij van wordt, dan weet ik het ook niet meer…

Verwarmde knuffelboots – €25,95

Afbeelding van Anke Jensma

De pantoffels spraken me vooral aan omdat ze er zo lekker warm eruit zagen op de foto. Ik kon wel wat warme voeten gebruiken! Daarom deed ik de knuffelboots meteen in mijn digitale winkelmandje. Toen ik de knuffelboots in handen kreeg, testte ik ze meteen uit. Ik verwarmde de pantoffels in de oven, het duurde 10 minuten voordat de pantoffels warm waren. En toen kwam het moment van de waarheid… ik trok de boots aan en kwam tot de conclusie dat ik nog nooit zulke heerlijke pantoffels aan mijn voeten heb gehad. Want oh, wat waren ze lekker warm zeg! Na ongeveer een uurtje kon ik nog steeds van de warme pantoffels genieten. Wat ik wel een nadeel vind, is dat ik me niet kon verplaatsen op de verwarmde knuffelboots. In de boots zitten namelijk korrels, die ervoor zorgen dat de pantoffels best wel zwaar zijn. Het is en was dus letterlijk een blok aan mijn been! Ik bleef daarom lekker zitten op mijn plaats, wat zorgde voor een heerlijk ontspannend momentje.

Conclusie: deze warme pantoffels zijn het perfecte cadeau voor Valentijnsdag! Ze zijn heerlijk warm en zorgen voor een ontspannend momentje. Ook heb je nog lang plezier van de pantoffels; ze blijven namelijk nog een uur lang warm!

Naamloos scan

 

 

Advertenties

14 gedachtes over “Verwarmde knuffelboots Radbag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s