BitesWeLove

Eigenlijk had ik nog nooit van BitesWeLove gehoord, tot nu! Ik mocht in totaal 4 bites uitzoeken die ik voor jullie review.

Afbeelding van Anke Jensma

Bites We Love is een bedrijf die in 2014 is gestart. Het bedrijf levert elke week jouw 4 favoriete bites voor €5 in de brievenbus. Je hoeft dus niet voor het pakketje thuis te blijven! In de bites zitten geen onnatuurlijke geur-, kleur-, en smaakstoffen, waardoor ze super gezond zijn! De bites zijn gebaseerd op het profiel dat bij je past en je kunt de inhoud afstemmen op jouw smaak. Wanneer je geen bites meer wil ontvangen, kun je de BitesWeLove box gewoon opzeggen.

Ik mocht in totaal 4 bites uitzoeken om uit te proberen. Ik had Brainpower, Ticket To The Tropics, Going bananas en Suzie’s Apple Pie uitgezocht. Helaas kreeg ik wel andere bites, maar dat maakt helemaal niets uit. Ik vind alles wel lekker! De volgende bites kreeg ik toegestuurd:

  • #11 Banana Coco Choco
  • #12 Banana Break
  • #21 Hide ’n Seek Almonds
  • #17 Dark Pecan

Ik houd van gedroogde bananen! Gelukkig zitten er genoeg gedroogde bananen bij deze bites.

Afbeelding van Anke Jensma

#11 Banana Coco Choco

Een mix van chocolade druppels, rozijnen, bananenchips en kokos. Lekker als tussendoortje als je zin hebt in iets zoets! De chocoladedruppels vind ik wel wat te puur, daar houd ik niet zo van. Maar mocht je pure chocolade wel lekker vinden, dan raad ik Banana Coco Choco wel aan! De gedroogde bananen en kokos vind ik wel erg lekker. Wel moet je ze samen nemen, anders proef je de kokos niet.

Afbeelding van Anke Jensma

#12 Banana Break

Een mix van gechocolateerde cornflakes, amandelen en bananenchips. Ook hier zit weer bananenchips in, heerlijk! De gechocolateerde cornflakes zijn echt super lekker, ze proeven wel wat naar yoghurt. De 3 bites kun je gerust samen innemen, ze vormen een kostelijk geheel!

Afbeelding van Anke Jensma

#21 Hide ’n Seek Almonds

Gechocolateerde amandelen met zeezout, voor de echte zoetekauw die ook wel aan iets zouts toe is! De amandelen zijn heerlijk zoet met een zoute kern. Hier zou ik zo meer van bestellen!

Afbeelding van Anke Jensma

#17 Dark Pecan

Een mix van cranberries, rozijnen, pecannoten en chocolade druppels. Een gezonde snack! Ik vind Dark Pecan wel lekker, maar toch is het niet helemaal mijn smaak, doordat ook hier weer pure chocolade in zit. De pecannoten vind ik het lekkerst. Deze mix van nootjes, cranberries en rozijnen kun je ook in koekjesdeeg doen voor gezonde koekjes!

Conclusie: ik ben tevreden over BitesWeLove! Het is natuurlijk wel jammer dat ik niet de nootjes kreeg die had opgegeven, maar dat kan gebeuren. Een pluspunt aan BitesWeLove is dat er maar een kleine hoeveelheid bites in de verpakking zit, waardoor je ze makkelijk mee kunt nemen naar school of het werk.

Naamloos scan

 

Advertenties

12 gedachtes over “BitesWeLove

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s